fägar håret

Hej!

Sitter just nu med hårfärg i håret... Det ska bli brunt! Yes, har inte berättat för någon eftersom jag vill att det ska bli en överraskning imorgon i skolan.. Haha, undra hur alla kommer reagera.

Iallafall. Imorse vaknade jag 11, typiskt. Kvart i tolv var jag i skolan iallafall, sen gick jag mest runt hela dagen, vilket leder till att jag måste plugga ikväll. Matte 30 ska redovisas imorgon.

Efter skolan drog jag och carro till stan. Hon kollade på kläder och jag på mobiler. Jag tror att jag ska köpa en Samsung Jét efter jul. Jaja, hårfärgen ska snart ut, vi hörs!

coolingarna i 8an!

förresten, ni gick väl inte på det där med brunt hår? jag bleker utväxten, that is all :)

imorgon är det måndag

Hej!
Den här dagen har verkligen varit seg. Vaknade vid 12.. Försökte plugga men det gick inte. Så jag har suttit vid datorn HELA dagen. Som tur är så är Jessica inne på msn och vi har pratat ganska länge... om allt. :). Dessutom så har hon tipsat om citroncrémefyllda muffins som jag verkligen är sugen på! Så med risk för att låta töntig så ska jag snart gå ner och köpa mig några sånna.

Imorgon är det skola och en(!!) dag kvar till projekten ska vara inne, vilket betyder att jag har en dag på matte steg 30. Måste redovisa det imorgon.

Jaja.. Citronmuffins var det ja.


en vän i sina bästa dagar <3

Ny blogg

Ja, som ni kanske förstår av rubriken så är det här min nya blogg. Ska försöka skriva bättre och lägga in bilder. Orkar inte fixa designen så den får ni stå ut med. Kanske uppdaterar senare.


RSS 2.0