shopping


Så ser jag ut på nyårsafton!

Idag var jag i Skärholmen med Jessica. Vi shoppade, fick med mig en del saker hem, berättar mer snart. Sen åt vi på donken. När jag kom hem hade en snäll person fixat dricka till mig till nyår, det blir smirnoff för min del!

Har ju shoppat en del på mellandagsrean, inte lika mycket som förra året men en del i alla fall. Allt var inte på rea.. Har lite pengar kvar också som man kanske kan spendera imorgon? Det här har jag köpt i alla fall: en blå tröja, en svart lång tjocktröja, en lång grå tjocktröja, ett ljusblått linne, ett rosa linne, ett skärp och en klänning från gina tricot. En grå kort zip jacka från vila. Två armband och ett halsband från guldfynd. Ett skärp från monki. En samsung jet! Haha. En rosa mössa från bik bok. Ett par bruna leggins från HM. Det var allt tror jag.


haha


sängen

haha vilken töntig rubrik, men aja. är fortfarande kvar i sängen, ska snart dra mig upp för jag ska shoppa med mami idag och sen ska vi äta ute. sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. höres!

sov hemma hos jessica

Hej!
Nu har jag kommit hem ifrån Jessica. Sov ju där igår. Imorse gick vi upp nio(!) för att vi skulle åka till ågesta och åka längdskidor. Det var ganska kul men jobbigt också, ramlade hela tiden. Sen skjutsade dom hem mig och nu ska jag snart till min moster och kusin!

Puss!

hej


Hej!
Har väl egentligen inget speciellt att berätta, förutom att jag ska till kista nu och att jag saknar sofia <3

Hej

Hej!
Jag orkar egentligen inte uppdatera men nu har ju carro skrivit en kommentar om att jag måste uppdatera så får väl ta och göra det då..

På julafton var jag hos faster med släkten. Fick massa fina julklappar, mest pengar och andra skojsiga saker. Kan ju inte skriva allt här för då är det ju inge roligt att prata om vad man fick sen. Men pengar, böcker, nya lips-spelet(!) av olliver och en skidresa till Åre i vår, och skidkläder till det. :). Ups nu skrev jag i alla fall men jaja. Nu när jag fått pengar ska jag nog köpa en samsung jet.

Igår var det chilldag. Verkligen. pallade inte gå ut eftersom ingenting var öppet och sådär. Så först kollade jag och olliver påp white chicks, sen körde vi mitt nya lips-spel. HAHA asså vi kämpade skitmycket för att vi skulle få den högsta poängen i världen hittils på Måns Zelmerlöw Hope and Glory (alltså den är ganska ny så det är inte så många som kört den). Vi körde den låten i typ en och en halv timme och till slut så fick vi jättemycket poäng så vi låg etta på listan i hela världen (haha fast det är nog bara svenskar som köper den låten, men ändå :p). Sen köpte vi ännu fler låtar till lips som typ poker face, thousand miles (white chicks låten haha), nån robbie williams låt och sånt. Så nu har vi många bra låtar som man tycker om, det var många bra på skivan jag fick av olliver som typ lady gaga och sådär.

Idag åkte jag då för att kolla på mellandagsrean men hittade typ inget, bara en klänning. Så träffade jag Ia och Fanny så vi åt på taco bar. Sen åkte jag och köpte en grej till olliver och sen åkte jag hem.

Sådääääär, är du nöjd nu carro? Hahah. Saknar dig, vi måste ses snart. :)


hej

Hej! Nu är det äntligen jullov. På avslutningen var det lite uppträdanden och sådär.. Sen fick vi våra betyg. Är ganska nöjd med allt, ska höja mig i idrott och teknik bara.
Engelska MVG
Svenska MVG
Matte MVG
Religion MVG
Samhällskunskap MVG
Historia MVG
Geografi MVG
Kemi MVG
Biologi MVG
Fysik MVG
Bild MVG
Musik MVG
Hemkunskap VG
Slöjd VG
Idrott VG
Teknik VG
Franska G

Nu är det i alla fall jullov och jag har några planer. Nu ska jag ta och göra något annat.

Puss!

hej

Hej!

Idag var vi på skansen med skolan. Var inte så jättekul eftersom det snöade skitmycket, och ingenting var öppet så jag och carro vandrade bara runt i en timme. Försökte ta kort på aporna men dom tittade bort varje gång jag tog upp kameran så det blev inget. Däremot en bild på carros hår, som var helt nersnöat! Orkar inte skriva så mycket, imorgon är det avslutning i alla fall och jag funderar på att springa ner och köpa lösnaglar. :) Just det. Fick reda på att jag fick VG på idrotten. Bajs på det.



Nej. Nu tror jag nästan att jag ska gå ner och kolla om jag hittar något snyggt att ha imorgon.. I will keep you posted!

hej

Hej!
Jag är ju inte så bra på att uppdatera.

I helgen var jag iallafall med linnea och jonas och handlade julklappar på lördagen. Sen åkte jag hem för att äta, och sen åkte jag till blackeberg där det var feeest. Sen sov vi över där.

På söndagen vaknade jag och Sofia ganska tidigt, låg och pratade och garvade, till slut vaknade alla andra och då åkte jag och Sofia hem.

Idag då, var i skolan. Kom försent, så allt jag hann göra var att kolla på film. Sen stannade jag och carro kvar några timmar i skolan.



hej

Hej!
Idag var jag i skolan.. Gjorde väl inget speciellt. Gick mest runt, och just det! Redovisade franskan och fick G-! Är så stolt, så nu är jag godkänd i franska. :D. Haha bästa när jag skulle få hjälp av Monica engelskaläraren, och så hade jag sökt bilder på google 'david beckham naked'. HAHA skönaste, Monica bara stog där och skämdes jättemycket och rodnade och ba; ta bort annars svarar jag inte! Haha.

Efter skolan stannade jag och carro för att se på luciaträningen. Och så fick alla i kören korv, och jag och carro snyltade tre var (fast det säger vi ju inte till någon, att vi fick tre var alltså).

hej

Hej!
Idag gjorde jag väl inget speciellt. Skulle vara med Sofia men hon kunde inte, så stannade kvar i skolan och pluggade lite. Haha och sen efter skolan så skulle jag och carro ta lite smör från cafét och ta på våra kex. Då hittade vi lite philadelphia i kylskåpet som vi tänkte ta, och när vi öppnade den så var det helt vitt, rosa och grönt för den hade typ möglat! HAHA asså lärarna bryr sig typ inte, vi garvade jättemycket. Sen hade jag och carro sällskap av Calle läraren, haha han är så skön! först så gick han skitsnabbt ifrån oss och sen ställde han sig och väntade på oss :p. haha fick mig några garv.

Nu ska jag göra annat. Puss!

muffins

Hej!

Idag i skolan så försökte jag och jessica göra matte - det gick väl halvbra. Men efter att ha bråkat med några lärare, ätit soyakorv till lunch, köpt ett paket citronmuffins och stannat kvar en och en halv timme i skolan så åkte vi och lisa till deras cheerleadingträning. Jag tänkte att det skulle vara kul och se hur deras träningar är, men det roliga var att till en början så kom ingen. Haha, så vi var väldigt rädda inne i den stora och mörka salen men vi roades med lijaner och sådär till två personer kom.

Efteråt så åkte jag och jessica hem till jessica, åt och chillade! Haha vi har kommit på en grej som vi ska göra i skolan. Sen vid åtta ungefär så åkte jag hem.

Jag har fått jobb nu på vivo! Ska hjälpa och packa upp varor. Det låter ganska bra tycker jag. Så innan julafton ska jag dit och jobba två dagar och sen får vi se om jag får jobba fler dagar på lovet.

I lördags köpte jag nya ritpennor, med olika mjukhetsgrad så att dom ger olika mörkt och ljust. Det är lite svårt att anpassa sig till dom nya pennorna eftersom jag har ritat med vanlig blyerts så länge. Tänkte lägga upp lite bilder när jag gjort några fina så man kan se hur man utvecklas. Här är iallafall lite gamla bilder som jag gjort med vanlig blyerts. Jag säger inte att jag är bra men det är som sagt kul att titta tillbaka sen och se hur jag utvecklats ;).


Mina ögon


Kenza



Michael Jackson


Michael Jackson

färdigstädat


HAHAHA! Medan jessica duschade så passade jag på att bädda hennes säng och ta kort och redigera bilden också haha! Vi har städat hela dagen plus ätit tacos till lunch! Titta hur rent och fint det är! HAHAHAHAH asså det är kul att jag ens lägger in bilder och skriver om det här! Därför får det räcka!

hemma hos jess

Hej!
Ligger i jessicas säng med minidatorn i knät, eller snarare på magen. Har sovit här inatt.

Berättar mer sen när jag kommer hem. Ska nämligen hjälpa till att städa jessicas rum har jag bestämt, dom ska ju sälja huset. Och flytta.


Gammal bild från skolan som jag hittade nu.

lördag

Vaknade nu, hur ser får man vara? Men det behövde jag med tanke på att när jag gick och la mig igår hade jag varit uppe mer än 20 timmar på raken! Haha låg nu på morgonen och funderade på vad det egentligen var som jag skrev på SO-provet igår... Vi får se vi får se!

Idag ska jag snart duscha, sen ska jag åka in till stan och handla en grej, tillbaka hem och så kommer mormor och morfar hit.

Puss!


fredag

Hej!
Igår var jag ledig, men nästan hela dagen gick åt till att plugga på SO-provet. Imorse gick jag hemifrån vid sex ungerfär (!), åkte med Jessica hem till fanny där vi åt frukost och diskuterade SO-frågorna. Åkte till skolan, hade SO-prov hela förmiddagen, svenska på eftermiddagen. Tror att SO-provet gick bra men känner mig inte säker. Jag har bestämt att jag ska vara vegetarian i skolan! Dels för att det är nyttigare men också för att tänka på djuren :). Haha. Hemma och sådär är jag inte vegetarian.

På eftermiddagen fick jag tillbaka geografin och no:n. På geografin, hade jag 75 av 76 rätt, kung! På No:n fick jag MVG. :)

Nu ska jag typ rita eller något och sen ska jag till skärholmen, ska nämligen köpa en liten pressent till mig själv!

kungen och tönten, haha


matt

Hejsan!

Oj, vilken dag! Haha. Nej men ärligt, hela förmidagen gick åt att tillsammans med jessica försöka klara matte steg 30. Vi var väldigt frustrerade eftersom vi inte förstod excel och att vi visste att vi inte skulle hinna klart till redovisningen som skulle vara kvart i ett. Så vi gav upp och gick till Calle, och sa att vi inte skulle hinna. Han ba: men ni måste! June, allt du gjort på det här blocket tyder på att du ska få MVG. Jag rättade precis ditt prov och du fick nästan full pott! Det var jättebra! Och jag som trodde att jag högst skulle få VG på det. Så från att verkligen gett upp till att vara jätteglad, asså ni fattar inte. Så Calle hjälpte oss lite och vi klarade det! På muntliga redovisningen var jag jättenervös. Gick in nu på EDS:en och kollade och då har han skrivit att provet visar starka MVG-kvalitéer och den muntliga delen visar också MVG, så nu har jag nått MVG-nivå för steg 30, oavsett hur det skriftliga går! Förlåt om jag "skryter" men jag är så glad för det, för i förmiddags så tänkte jag verkligen att jag skulle sänka mig till VG..

Jaja. Efter skolan så skulle jag och Jessica göra något, men vi kunde inte riktigt komma på vad. Till slut åkte vi i alla fall till stan och fikade och Carro följde med. Det var mysigt.


RSS 2.0